Inici / Comunicació / Notícies
Notícies
11/07/2018

L’equip de rehabilitació organitza sessions grupals per als pacients ingressats i els seus cuidadors. Se’ls explica quin tipus d’intervenció se’ls ha realitzat i se’ls proporciona consells per accelerar la seva recuperació i evitar noves caigudes en el seu entorn habitual.

...
10/07/2018

Els alumnes han posat, de mitjana, una nota de 9 a la qualitat de les accions formatives incloses en el Pla Formació Contínua 2017. L’any passat s’hi van realitzar un total de 621 accions formatives, 255 de formació grupal i 366 formacions individuals, amb un 89% d’assistència i finalitzats.

...
09/07/2018

Aquesta primavera s’ha implantat la primera pròtesi de turmell a l’Hospital de Mataró, i la tècnica emprada s’ha recollit en un vídeo que ha guanyat el premi a la millor videotècnica en el darrer congrés de la "Sociedad Española de Medicina y Cirugía de Pie y Tobillo".

...
06/07/2018

Cinc professionals del Consorci han participat en l’elaboració del document, que es basa en el consens entre vint-i-cinc especialistes de tot l’Estat, i que s’ha presentat en una taula rodona celebrada a la Sala d’Actes de l’Hospital de Mataró. Hi han participat professionals dels hospitals Germans Trias i Pujol, Consorci Sanitari de Terrassa i Mataró.

...