Notícies
09/10/2017

El passat divendres 6 d’octubre, la neuròloga de l’Hospital de Mataró Pilar Sanz, va defensar la seva tesi doctoral on va posar de relleu que la disfàgia és el principal factor de mortalitat de pacients amb la malaltia de Parkinson.

...
09/10/2017

El 30 de setembre passat va tenir lloc la 4a Fira de la Gent Gran que organitza l’Ajuntament de Mataró. Professionals, usuaris i familiars de la residència Sant Josep van realitzar diverses activitats al llarg del dia a la Plaça Santa Anna.

...
05/10/2017

Les presentacions dels hospitals de Logronyo i Alacant completen el ventall d’experiències aportades per diversos centres catalans a l’hora de desenvolupar l’hospitalització a domicili com a alternativa a l’ingrés hospitalari.

...
04/10/2017

L’esclerosi múltiple afecta cada persona de manera diferent, per això no sempre és fàcil de diagnosticar ni tots els pacients es poden tractar igual. És en aquest context que Antoni Cano, del Servei de Neurologia i referent del Consorci en aquesta patologia, va impartir ahir una sessió a una vintena de metges i metgesses de família del territori.

...