Notícies
03/07/2018

El proper 9 de juliol a les 12.00 hores, Marta Miarons defensarà la seva Tesi Doctoral titulada “Mecanismes farmacològics implicats en la funció deglutòria”. L’objectiu és l’estudi dels fàrmacs per conèixer si produeixen un efecte beneficiós o perjudicial en la disfàgia orofaríngia (DO) i la investigació del mecanisme pel qual es produeix un o altre efecte.

...
03/07/2018

Especialistes en disfàgia de l’Hospital de Mataró van impartir diferents ponències.

...
02/07/2018

Avui es posa en marxa un projecte pilot a les unitats de l’Hospital de Mataró: a fi d’evitar les interrupcions, la infermera encarregada de preparar i administrar la medicació es posarà una armilla que alerta que no se la molesti.

...
29/06/2018

Dotze pacients del Consorci i futbolistes de l’equip juvenil de la U. D. Cirera han entrenat junts en el marc d’un projecte social per emfatitzar que tots tenim alguna cosa a oferir i, també, coses a aprendre dels altres, independentment del nostre estat de salut. L’èxit de la iniciativa, que va cloure amb un torneig dissabte passat, fa que aquesta entitat esportiva de Mataró es plantegi crear un equip de salut mental la te ...