Notícies
27/08/2018

Vint-i-dos professionals han vist adaptat el seu lloc de treball en els darrers cinc anys per motius de salut, i a dinou més se’ls ha proposat un canvi davant de la impossibilitat d’una adequació òptima. Els trastorns músculesquelètics, les patologies cròniques i la pèrdua de vista o de l’oïda són les situacions més freqüents.

...
20/08/2018

La segona edició d’aquesta trobada internacional, celebrada entre el 25 i el 27 de juliol a Philadelphia (EUA), ha reunit experts de renom de tot el món a fi d’elaborar un document que millori la cura dels pacients afectats per infeccions del sistema musculoesquelètic.

...
17/08/2018

Després de tres setmanes de reformes, les instal·lacions tornen a obrir al públic amb millores estètiques i funcionals, així com amb una ampliació de l’oferta gastronómica.

...
13/08/2018

Es converteix així en el sisè professor de tot l’Estat d’aquesta prestigiosa associació i això permetrà que metges de tota Europa vinguin a l’Hospital de Mataró per veure i aprendre diferents tècniques quirúrgiques en cirurgia artroscòpia.

...