Notícies
30/10/2018

El projecte premiat es titula “La innervació sensorial aferent i l’activació cortical són importants factors fisiopatològics en la incontinència fecal en dones”. L'infermer Lluís Mundet, autor principal del treball, va recollir el premi.

...
26/10/2018

Aquesta acreditació, que atorga l’Agencia de Salut Pública de Catalunya en col·laboració amb la Fundació Dieta Mediterrània, que garanteix que el menjar que es prepara i se serveix als centres del Consorci, a pacients, familiars i treballadors, segueix els criteris d’una dieta saludable.

...
23/10/2018

L’equip d’atenció comunitària del Consorci Sanitari del Maresme liderat per les Àrees Bàsiques de Salut (ABS) d’Argentona, Cirera-Molins i Mataró Centre ha guanyat el primer premi a la comunicación, preparada per l’ABS Argentona amb el projecte fet del territori, “Buscant aliats per generar salut” presentada durant el Congrés d’Infermeres Directives de Catalunya, celebrat a Barcelon ...

22/10/2018

Per vacunar-nos només cal anar al nostre centre d’atenció primària de salut o demanar cita per internet des de la pestanya de “Vacuna grip” on ens proposaran el dia i l’hora.

...