Notícies
10/05/2019

Un equip del Consorci Sanitari del Maresmes i de la Fundació Maresme treballa per a millorar la salut i qualitat de vida dels alumnes de l’escola d’educació especial l’Arboç de Mataró. La disfàgia i la desnutrició són especialment prevalents en aquests pacients i l’adaptació de la dieta és un element clau.

...
02/05/2019

Es celebrarà el divendres 17 de maig, amb l’objectiu de millorar la bona coordinació existent entre els professionals de l’atenció primària i l’hospitalària de la nostra àrea, presentar els resultats obtinguts durant aquests anys i unificar criteris de derivació i seguiment per a aquests pacients. Una jornada organitzada pel Consorci Sanitari del Maresme i en la que hi participen el Col·legi de Metges de ...

30/04/2019

Diversos professionals del Consorci col·laboren com a docents en aquest màster sobre atenció integrada impartit al Tecnocampus de Mataró.

...
29/04/2019

El Consorci compta amb un equip de salut mental multidisciplinari i especialitzat en infantojuvenil que ofereix un servei integral per aquests pacients.

...