Notícies
18/11/2019

Avui se celebra el Dia Europeu per a l’Ús Prudent dels Antibiòtics, amb l’objectiu de conscienciar sobre l’amenaça que la resistència antibiòtica suposa per a la salut pública, així com fomentar l’ús racional d’aquests medicaments. En aquest sentit, el Consorci Sanitari del Maresme ha posat en marxa el PROA (Programa d’Optimització d’Antimicrobians) per millorar l’&ua ...

15/11/2019

S’han decorat amb vinils tots aquells espais on es visiten o ingressen els infants: la Unitat d’Hospitalització Maternoinfantil, els box i la sala d’espera de pediatria d’Urgències i les consultes externes i les sales d’espera de pediatria. L’objectiu és que els més petits estiguin tranquils abans d’una visita o prova, així com fer més amable la seva estada hospitalària.

...
11/11/2019

Demà se celebra el dia mundial contra aquesta infecció, la que amb més freqüència precisa l’ingrés del pacient i que, en països desenvolupats, suposa la sisena causa de mort. Un estudi recent busca com predir possibles complicacions cardíaques en pacients amb pneumònia en fase aguda.

...
07/11/2019

Els residents van gaudir elaborant panellets amb la col·laboració d’un grup d’alumnes de l’Institut Alexandre Satorras de Mataró.

...