Inici / Comunicació
Notícies
18/06/2018

El director d’innovació del Col·legi de Metges de Barcelona i codirector de Healthequity, impartirà una conferència a les 18.30 hores a la Sala d’Actes de l’Hospital de Mataró. La conferència és oberta a tothom interessat, i s'emmarca en el cicle de xerrades del Programa Méntor CSdM.

...
15/06/2018

L’Acadèmia de Ciències Mèdiques atorga sis premis i una beca de recerca a projectes de professionals del Consorci. El Col·legi de Metges de Barcelona també premia la millor tesi doctoral.

...
13/06/2018

Els pacients puntuen els serveis ambulatoris (consultes externes i cirurgia sense ingrés) de l’Hospital de Mataró per sobre de la mitjana catalana aspectes com el temps d’espera entre sol·licitud i visita, l’equip humà, el respecte a la intimitat i la comprensió de les informacions i proves.

...
08/06/2018

Noranta persones han assistit a la primera edició d’aquest curs, organitzat per l’equip d’Oncologia Mèdica del Consorci i la Filial del Maresme de L’Acadèmia. L’objectiu: millorar el maneig del malalt de càncer tot apropant les bases de l’oncologia als professionals no especialistes en aquesta patologia.

...