Inici / Comunicació
Notícies
17/04/2019

Una de cada tres notícies falses publicades a les xarxes socials està relacionada amb temes de salut i el 75% dels vídeos de YouTube sobre càncer contenen missatges falsos i perillosos. Diverses iniciatives -campanyes divulgatives, plataformes digitals, etc.- han nascut per lluitar contra aquestes fake news que poden arribar a posar en risc la salut de les persones, especialment dels pacients en situació més vulnerable.

...
15/04/2019

La Jornada es celebrarà el dijous 9 de maig a la Sala d’Actes de l’Hospital de Mataró. Comptarà amb ponents de l’Hospital Universitari Dr. J. Trueta, l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, l’Hospital del Mar, l’Hospital Universitari Joan XXIII, l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol i la Fundació Althaia. També participaran diversos professionals del Consorci Sanitari del Maresme.

...
09/04/2019

El Consorci i Eurecat col·laboren en diversos projectes d’investigació relacionats amb la salut per mantenir-se a l’avantguarda de la innovació sanitària i donar el millor servei possible als pacients. Ramon Cunillera, Gerent del Consorci, i Pere Clavé, director Acadèmic, de Recerca i Innovació, ens expliquen més detalls de la col·laboració amb Eurecat en

05/04/2019

Un estudi demostra que només el 38% dels usuaris coneix aquest document, malgrat la seva importància. Es crea a Mataró una Comissió Mort Digna per donar resposta a aquesta demanda.

...