Notícies
23/07/2019

Gràcies als fàrmacs antivirals que s’utilitzen des del 2015, la taxa de curació arriba al 98% i els nous casos diagnosticats a l’Hospital de Mataró han disminuït molt. El 28 de juliol se celebra el Dia Mundial contra l’Hepatitis, amb l’objectiu de conscienciar que sense el diagnòstic i el tractament adequat es continuaran perdent moltes vides a causa d’aquesta malaltia.

...
19/07/2019

Arrenca una campanya de captació de fons del Consorci Sanitari del Maresme per a la recerca de la disfàgia. Els beneficis aconseguits es destinaran a millorar l’estat nutricional i la qualitat de vida dels alumnes de l’escola d’educació especial l’Arboç.

...
17/07/2019

Es destinarán 75.000€ a la realització de sis projectes liderats per professionals propis, i en queden 25.000€ per adjudicar fins a final d’any.

...
15/07/2019

El nou sistema de treball, proposat per la Conselleria de Salut, ajuda a prioritzar els casos més greus i facilita que les persones siguin ateses per aquell professional més adequat i el més ràpid possible. Aquest model que implica l’apoderament de professionals de l’atenció primària com les infermeres, per atendre determinats tipus de consultes, o el personal administratiu, amb un paper clau per a la derivació de le ...