Notícies
14/09/2017

Organitza dos cursos que formen part del programa del Congrés Mundial sobre aquesta patologia, que reunirà un miler de persones a Barcelona la setmana vinent. També en el marc del congrés, els prestigiosos xefs Carme Ruscalleda i Fermí Puig avalen públicament la qualitat de les receptes adaptades a malalts de disfàgia, presentades aquí el juny passat.

...
08/09/2017

Durant la presentació del nou curs acadèmic, celebrada ahir, es va anunciar la posada en marxa d’un nou postgrau amb molt de pes del GEMPAC. Així, i en línia amb l’objectiu estratègic d’esdevenir un hospital universitari, el Consorci amplia el programa docent. El perfil universitari es reforça les 22 tesis doctorals que es defensaran al llarg del curs.

...
31/08/2017

En el marc del Pla de Salut de Catalunya, s’ha posat en marxa l’equip de professionals d’atenció primària del Consorci que ha de dissenyar i desplegar un Programa de Salut Comunitària propi. El programa, que inicia el seu desplegament abans de final d’any, integra les noves accions amb les ja existents.

...
24/08/2017

Ambdós serveis renoven l’aposta per la qualitat i l’excel·lència i s’alineen amb el Pla Estratègic 2017-2020, que persegueix “Millorar l’atenció als pacients i els circuits de treball”.

...