Notícies
29/11/2019

Aquesta jornada és una nova oportunitat per insistir que els avenços científics i socials han millorat la qualitat i l’esperança de vida de les persones amb VIH però també per recordar que cada any es produeixen noves infeccions i que encara no es disposa d’un tractament curatiu. A l’Hospital de Mataró s’han detectat 37 nous diagnòstics de VIH en els últims tres anys.

...
28/11/2019

El Consorci ha volgut agrair la feina que fan diferents associacions que realitzen voluntariat als nostres centres amb un acte de reconeixement que es va celebrar dimarts amb la presència l’alcalde de Mataró, David Bote, la regidora de Benestar Social i Promoció de la Salut, Laura Seijo, el gerent del Consorci Sanitari del Maresme, Ramon Cunillera i la coordinadora de voluntariat, Maribel Nieto.

...
26/11/2019

Es tracta d’uns guardons que atorga el Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB). L’acte de lliurament es va celebrar el passat dijous al Museu Marítim de Barcelona en el marc del Sopar Commemoratiu dels 125 anys del CoMB.

...
21/11/2019

Actors, humoristes, periodistes i dissenyadors han gravat vídeos per sumar-se a la campanya de captació de fons per investigar i desenvolupar projectes amb impacte local al Maresme. Els vídeos s’emmarquen en la campanya d’enguany “El menjar cura!”.

...