NotÝcia
27/12/2018
Nadal solidari al Consorci Sanitari del Maresme

Els treballadors del CSdM han recollit prop de 100 joguines per a la campanya solidària ‘Que no falte de nada’. Els regals aniran destinats als fills de dones que han estat víctimes de violència de gènere.

Un any més, per Nadal, els treballadors del Consorci han demostrat el seu costat més solidari i altruista. Professionals de tots els centres han recollit prop de 100 per l’edició d’enguany de la campanya solidària ‘Que no falte de nada’, una iniciativa mataronina que recapta joguines per als fills de dones que han estat víctimes de violència de gènere i que són ateses al Servei d’Intervenció Especialitzada (SIE) de Mataró Maresme.


En aquesta campanya han participat els professionals de l’Hospital de Mataró, l’Antic Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena, la Residència Sant Josep, ABS Argentona, ABS Cirera-Molins, ABS Mataró Centro i el consultori local de Dosrius.


Més de 650 joguines en sis anys de col·laboració. Des que el Consorci va començar a participar en aquesta iniciativa, el 2013, s’han recollit més de 650 joguines, que es reparteixen sempre entre institucions mataronines.


 Tornar enrere