Notícia
09/04/2018
"Intercanvi d'oportunitats", un projecte de la U.D. Cirera i el Consorci

Unir diferents col·lectius i que cadascú d’ells n’aprenguin de l’altre, intercanviant oportunitats, aprenentatges, experiències i valors és la base del projecte solidari entre l’equip de futbol Juvenil A de la U.D. Cirera i un grup de pacients del Centre de Salut Mental d’Adults del Consorci.

Entre les diferents accions a realitzar s’inclouen la visita del Juvenil A de la U.D.Cirera al centre de Salut Mental d’Adults per tal de conèixer de primera mà tot allò relacionat amb els diferents trastorns mentals i l’estigmatització de la malaltia. Com a contrapartida, un grup de pacients del centre realitzarà un entrenament setmanal, durant 9 setmanes, així com un torneig al mes de juny.

 

A més del coneixement i de la reducció de l’estigma de la malaltia mental, les diferents activitats permetran la realització d’accions d’intercanvi d’oportunitats, d’aprenentatges, d’experiències i de valors entre ambdós grups a través de la pràctica de l’esport.

 

U.D.Cirera
El club mataroní va ser fundat l’any 1961. Actualment treballen una vuitantena de persones realitzant tasques d’entrenadors, coordinadors, administratives, comunicació, direcció, etc., per als 32 equips que composen el club amb jugadors d’edats des dels 4 anys fins als més veterans de l’equip amateur.

 

Imatge cedida per la U.D.Cirera


 Tornar enrere